17
máj

A párkapcsolati tanácsadás ma már mindenki számára elérhető

A párkapcsolati tanácsadás során olyan tabutémákat is bátran megtudsz osztani a kellemetlenség érzése nélkül, mint például a testképzavar, vagy a munkamánia. Összes szintnek pillanatnyilag van a ön nehézsége és szépsége, hogyha szépségnek nevezhetjük egy kemény házi feladat meghaladását. semmi esetre sem tartjuk magunkat szépnek, okosnak, szerethetőnek. A párkapcsolati tanácsadás tréningen részt vettek mind arról számoltak be, hogy a foglalkozás által új szintre lépett a kapcsolatuk. Az önbizalom növelés kiemelt helyet kap a párkapcsolati tanácsadás során.  Biztonságérzetének növelése érdekében, fontos, hogy előre kiszámítható, és bejósolható legyen, hogy mi szintén történik, midőn meglép pszichológushoz.

Ne várjátok meg, amíg az apró nézeteltérésekből hatalmas félreértések válnak. A párterápia fontos része, hogy megelőzzük a mélyülő konfliktusokat. Tud öncélú és asszertív lenni, mindezt harmóniában a környezetével és a természettel. Selejt mintát hozunk otthonról, nem tudjuk, hogy nélkülözhetetlen működtetni egy kifogástalan párkapcsolatot. Rajtunk halad a végeredmény. Munkamániás a párod? Ez nem csak az ő ügye, hiszen kihat a közös életetekre. Ennek átbeszélésére jó terep lehet a párterápia. Privát magamért azt tudom tenni, hogy elindulok egy úton, ahol a megkeresem a segítséget és rendre dolgozom Önmagamért. Mármint tudatod a pároddal, hogy elemi a számodra. kopottas információcsere. Egy-egy melléfogás előfordulásakor megannyian a konfliktuskerülés jegyében maximálisan elbeszélnek egymás mellett. Ha nem akartok a pároddal a továbbiakban elbeszélni egymás mellett, jó megoldás lehet Nektek a párterápia. 

A biztonságérzet az önbizalom növelés segítségével is elősegíthető. Egyéb kialakulása ennek a viselkedésnek, midőn gyerekkorban vannak passzív tapasztalatok, ennek folytán alakot ölt feszengés és feszengés a maszek értékeivel kapcsolatban. Az önbizalom növelés érdekében vedd körbe magad olyan emberekkel, akiktől sokat tanulhatsz. 

Felelősséggel és empátiával, ellenben összeszedetten és eltökélten valóra váltja álmait. Pár mondatban arról, hogy milyen érzelmi blokkok okozhatják a nem erotikus többlet kilókat. szüntelen alakítjuk a viszonyunkat, amiért mi vagyunk a felelősek. Ma nagyon sokan testképzavarban élik a mindennapjaikat, másokhoz mérik magukat. Létezik rálátásom önmagamra és a cselekedeteim következményéire.