Tervezze meg, hogyan képzeli el álmai otthonát és mi segítünk a megvalósításban.
Tekintse meg szolgáltatásainkat
AJÁNLATKÉRÉS

  • Kapcsolat & Felmérés
  • Ötlet & koncepció
  • Gyártás & Kivitelezés
  • Szerelés & Átadás

Amennyiben szolgáltatásaink és referenciáink elnyerik tetszését, kérjük, keressen fel minket a megadott elérhetőségek valamelyikén további tájékoztatás céljából.

Az előzetes időpontegyeztetést követően Kollegáink kimennek a helyszínre és pontosan egyeztetnek Önnel az elképzeléseiről. Fontos számunkra, hogy ilyenkor a helyszíni felmérés során nem csak a szoba méreteit, hanem az Önök igényeit is felmérjük!

Amennyiben nincsen pontos elképzelésük és nyitottak tanácsainkra, szívesen és térítésmentesen elmondjuk azokat; majd az Önök terveit és szakembereink javaslatait egybevetve kialakítjuk a fő koncepciót.

Igény esetén a megbeszélt terveket vizuálisan is meg tudjuk jeleníteni 3D-s tervezőprogramok segítségével. A tervezés díja 10.000 HUF, ez az összeg azonban csak akkor kerül felszámolásra, ha a tervezett és megrajzolt bútort végül mégsem nálunk rendelné meg.

A tervek átbeszélése és a végső koncepció elfogadása után beszerezzük az alapanyagokat és legyártjuk a szükséges méretű bútorlapokat, majd elvégezzük az előszerelést, mely során ellenőrizzük, hogy minden elem megfelelően illeszkedik-e. Ez az egyik legfontosabb lépés a folyamatban, hiszen ez egyfajta minőségi ellenőrzésként is funkcionál.

Amennyiben a gyártás és előszerelés során mindent rendben találunk, kiszállítjuk a bútorelemeket a helyszínre és néhány óra / nap lefolyása alatt életre keltjük a terveket.

A szerelés befejeztével minden esetben a Megrendelővel közösen ellenőrizzük a bútort, végül pedig a megfelelő dokumentumok aláírásával megtörténik az átadás.

ELŐNYÖK

Minden egy helyen

Amennyiben a Tegra Bútor Kft-t választja, teljeskörű szolgáltatásra számíthat a tervezéstől a helyszíni szerelésig. Ez megkönnyíti az ügyintézést, hiszen elég egyetlen Céggel tartania a kapcsolatot és nem kell különböző partnerek munkáját összehangolni. Ezzel egyidejűleg az is garantált, hogy a folyamatok könnyebben nyomon követhetők, a végeredmény pedig biztosan olyan lesz amilyennek a terveken látta.

SZEMÉLYRE SZABOTT DESIGN

Cégünk a sokszínűség érdekében több gyártóval is kapcsolatban áll, így többszáz különböző színű bútorlap közül választhatja ki az Önnek tetszőt. Ezenkívül különböző kárpitanyagok beépítését, falipanel készítését, üvegelemek vagy LED-világítás integrálását is vállaljuk, hogy valóban különlegessé és egyedivé tegyük termékeinket.

Kedvező ár

Mivel az alapanyagok tárháza igen széles, ezért a különböző anyagminőségnek köszönhetően az árak is széles spektrumon mozognak. Így tehát egy egyszerűbb technológiával készített bútorlapból akár bolti árszinten is legyártható egyedi bútora. Keressen tehát bátran, és mi megpróbáljuk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb megoldást!

AJÁNLATKÉRÉS