Rólunk

Bemutatkozás


Ritó Roland vagyok, bútorasztalos, aki gyerekkora óta megszállottja a szakmának. Kereken 25 évvel ezelőtt jártam először asztalos műhelyben és akkor ismerkedtem meg a faipar szépségeivel.

Rövid időn belül megszületett bennem az elhatározás, hogy én is ezen a területen szeretnék elhelyezkedni.

Az elmúlt 25 évben rengeteg helyen megfordultam a panellakásoktól kezdve a prémium luxusvillákig, szállodákig, mind Magyarországon mind külföldön; így őszintén mondhatom, hogy széles spektrumát megismertem a szakmának és a bútortervezés/ -gyártás lehetőségeinek.

Szeretem, hogy minden egyes elkészített bútor egyedi, ezért sohasem unatkozom, hiszen minden munka egy új kihívás és 100%-os odafigyelést igényel.

Célom az, hogy az általam készített bútorokkal elégedetté tegyem Ügyfeleimet, otthonosabbá a házukat és komfortosabbá a mindennapjaikat.

Miért jó az egyedi bútor?

Gyakran felteszik a kérdést, hogy mi az előnye annak, ha valaki egyedi bútort készíttet, nem pedig készterméket vásárol.
Sokak számára egyszerűbbnek tűnik bemenni a bútorboltba, kiválasztani egy szimpatikus terméket és akár azonnal hazavinni.
Kétségtelen, hogy vannak előnyei a kész bútorok vásárlásának: gyorsan és néha talán olcsóbban beszerezhetők, mint egyedileg gyártott társaik.
Akkor miért válasszunk mégis egyedileg gyártott bútort?

1

Kihasználtság

Egyedi bútoraink egyik legnagyobb előnye, hogy általuk a rendelkezésre álló tér maximálisan kihasználhatóvá válik. Különösen fontos szempont ez, amikor kisebb lakások berendezésére kerül sor, ahol minden centimétert hasznossá szeretnénk tenni.
Ezen kívül természetesen a bútor belső szerkezete is szabadon alakítható, hiszen az a cél, hogy számunkra a legpraktikusabb megoldásokat nyújtsa; így kedvünkre variálhatjuk a kisebb/nagyobb polcok és fiókok elhelyezkedését.

2

EGYEDISÉG

Sokak számára a legfontosabb tényező, hogy a végeredmény valóban EGYEDI legyen.
A Tegra Bútor Kft. többszáz féle bútorlapszínt kínál, valamint akár kárpit – vagy üvegelemek beépítését is vállalja, így biztos lehet benne, hogy megtaláljuk a lakása színvilágához, atmoszférájához és az Ön ízléséhez legmegfelelőbb összeállítást.
Természetesen kérhetik, hogy egy konkrét kép alapján készüljön el a bútor, vagy valamelyik referenciául szolgáló termékünket gyártsuk le Önöknek, amennyiben azonban saját elképzeléseik vannak, örömmel vesszük ötleteiket és az új kihívásokat.

3

Minőség

Az egyedi bútor természetesen egyben minőségi bútort is jelent.
Mi minden esetben I. osztályú anyagokból készítjük termékeinket; régóta ismert, megbízható partnerekkel dolgozunk, így biztos lehet benne, hogy a végeredmény időtálló lesz.

Céljaink

Fő célunk, hogy minél több embert megismertessünk az egyedi bútorok által nyújtott előnyökkel és ezáltal egyre több lakás és ház váljon igazi otthonná.
Tovább a szolgáltatásokhoz

Alapelveink és előnyök

Megfontolt munkavállalás

Fontosnak tartjuk, hogy csak azokat a megbízásokat vállaljuk el, amelyeket 100%-osan megvalósíthatónak tartunk, így biztosak lehetnek benne, hogy nem fognak csalódni, a végeredmény valóban olyan lesz, amilyennek elképzelték.

Precíz munkavégzés

A Tegra Bútor Kft. mind az előzetes egyeztetések és a dokumentáció mind pedig a bútorok elkészítése és kivitelezése során precíz és pontos munkavégzést kínál. Amennyiben bármilyen módosításra vagy javításra lenne szükség, a lehető legrövidebb idő alatt eszközöljük azt. Az elkészült bútorok minőségére természetesen a későbbiek folyamán garanciát vállalunk.
deco_1

Mindent a Megrendelőért

Megrendelőink igényeit folyamatosan szem előtt tartjuk; bármilyen módosítást csak abban az esetben végzünk el, amennyiben az korábban már egyeztetésre és jóváhagyásra került, hiszen célunk, hogy az elképzeléseket tökéletesen megvalósítsuk.

Határidő betartása

A szerződésben kikötött időtervet mindig betartjuk! A megbízásokat csak akkor vállaljuk el, ha biztosítani tudjuk, hogy a Megrendelő által kért időpontra a termékeket a megfelelő minőségben át tudjuk adni.